20 вересня 2021

РНБО виступила проти роботи російських магазинів Mere в Україні

РНБО виступила проти роботи російських магазинів Mere в Україні
1267

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данилов піддав критиці мерів міст, де російська мережа дисконтних магазинів «Світлофор» відкрила супермаркети Mere, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retailer.

Зараз магазини Mere працюють у Миколаєві, Павлограді та Білій Церкві.

«Будьте впевнені, російська торговельна мережа Mere в Україні працювати не буде. Зачекайте», - заявив Данилов під час брифінгу за підсумками засідання РНБО в п'ятницю.

За його словами, місцева влада має перешкоджати їхній роботі.

«Мери міст, які дозволяють те, щоб у них працювала ця мережа, їм потрібно взагалі думати, чим вони там займаються. І коли вони говорять, що не мають до цього ніякого відношення, то знаєте - якщо маєш бажання мати відношення, то знайдеш, як це зробити. Якщо маєш бажання закривати очі на те, що роблять на нашій території росіяни, то будеш робити це», - зазначив він.

Магазини Mere вже працюють в Німеччині, Румунії, Польщі, Сербії та країнах Прибалтики. Компанія планує також вийти і на інші європейські ринки - Іспанію, Грецію, Францію та Бельгію. Також «Світлофор» має намір відкрити магазини Mere в США. За власними даними, на 2021 рік рітейлер управляє 1700 магазинами.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також