24 вересня 2021

Компанія PROCARE допомагає дітям разом з БФ «ТАБЛЕТОЧКИ»

Компанія PROCARE допомагає дітям разом з БФ «ТАБЛЕТОЧКИ»
1705

Компанія ProCare спільно з благодійним фондом «Таблеточки» збирає кошти для дітей, які потребують серйозної медичної допомоги. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

В Україні гостро стоїть проблема дитячої онкології. Будь-яку проблему можна вирішити спільно. Компанія ProCare допомагає розвивати культуру системної благодійності в Україні, разом з «Таблеточками» підтримує підопічних благодійного фонду!

Мета спільної акції – збирати кошти, необхідні онкохворим дітям і їх батькам, яким потрібна допомога!

Кожен може взяти участь в акції. Для цього необхідно купити Крем для рук та нігтів з колагеном, еластином та екстрактом півонії Shelly 45 мл в інтернет-магазинах компанії ProCare.com.ua.

Купуючи товари компанії ProCare - ви допомагаєте дітям і даруєте їм одужання! З кожної упаковки крему 5 грн будуть перераховані у благодійний фонд «Таблеточки».

Також компанія ProCare прийняла участь у благодійної акції "Лимон" від Фонду «Таблеточки»! Спільними зусиллями усіх небайдужих вдалося зібрати 1 млн грн на допомогу онкохворим дітям. Адже партнер акції - Фонд Бориса Ложкіна, подвоїв зібрану суму.

Героєм акції став підопічний фонду "Таблеточки" - Женя, який переміг рак і в червні відсвяткував свій 7-й день народження. Приєднуйтесь до благодійності, щоб у сотень дітей, які прямо зараз борються з раком, попереду було багато-багато днів народжень. Адже раку не місце на дитячому святі.

Наші діти - наше майбутнє!

Читайте також: ТОВ «ПроКейр» - новий учасник Асоціації «Парфумерія та Косметика України»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також