29 вересня 2021

Amazon презентувала хатнього робота-помічника

Amazon презентувала хатнього робота-помічника
1701

Amazon на щорічній презентації своїх продуктів представила домашнього робота Astro. «Екран на коліщатках», як його називає Bloomberg, створений на основі технології Alexa, що дозволяє управляти пристроями в «розумному будинку». Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Список можливостей Astro, як обіцяє Amazon, буде великим. Він, наприклад, зможе стежити за домашніми тваринами, поки господарі знаходяться поза домом, розпізнавати обличчя та доставляти предмети конкретній людині, програвати музику, показувати погоду та відповідати на питання. Його також можна використовувати для відеодзвінків: він буде утримувати власника в кадрі, стежачи за його рухами.

Робот здатний пересуватися зі швидкістю метр на секунду й оснащений перископом, який розширює поле зору камери. На екрані робота в дефолтному режимі відображаються два кільця, що імітують очі.

Розробка Amazon, незважаючи на її амбіційність, - лише перший крок до створення робота-помічника. Astro, наприклад, не може мити підлогу або підніматися сходами. Він також нездатний виходити за межі будинку.

Amazon не назвала дату початку продажів Astro. Робот буде доступний за ціною $ 1000 у рамках програми Day 1 Edition: користувачі запитують «запрошення», щоб отримати можливість купити пристрій на ранній стадії розробки, і компанія схвалює заявки деяких з них.

Читайте також: Amazon відкриє власні магазини одягу у 2022 році

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також