29 вересня 2021

Esty представила «Віртуальний будинок» з доповненою реальністю

Esty представила «Віртуальний будинок» з доповненою реальністю
1566

Американська компанія Etsy, що розвиває платформу для онлайн-продажів товарів, зроблених власними руками, представила перший цифровий будинок з використанням технологій доповненої реальності. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Etsy House дозволяє покупцям здійснювати онлайн-екскурсії віртуальним будинком, в якому представлені вибрані товари з каталогу. В Etsy House представлені рендери в реальному масштабі та 360-градусні зображення віртуального будинку, в якому продаються меблі, предмети інтер'єру, декор та унікальні подарунки.

Проект передбачає можливість замовлення вподобаних товарів з інтер'єру віртуального будинку - для отримання інформації про представлені товари досить навести курсор і перейти на спеціальну сторінку.

Проект реалізований в партнерстві зі студією креативної візуалізації The Boundary. Завдяки запуску нового сервісу Etsy продовжує серію експериментів з технологією доповненої реальності. Влітку минулого року компанія вже створила спеціальний інструмент, що дозволяє "приміряти" предмети мистецтва та інтер'єру у власному будинку.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також