01 жовтня 2021

Поп-зірка Ріанна відкриє мережу магазинів білизни і косметики власних брендів

Поп-зірка Ріанна відкриє мережу магазинів білизни і косметики власних брендів
2219

Співачка Ріанна, яка заробила мільярд доларів на продажу продукції власних брендів нижньої білизни Savage X Fenty і косметики Fenty Beauty, задумалася про створення мережі роздрібних монобрендових магазинів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«Роздрібна торгівля - важлива частина нашої стратегії зростання. Ви обов'язково побачите кілька магазинів у 2022 році», - прокоментувала Крістіана Пендарвіс, віце-президент і головний директор з маркетингу та дизайну компанії Savage X Fenty, зазначивши, що багато клієнтів відчувають себе комфортніше при примірці білизни в фізичних магазинах, ніж при замовленні онлайн.

На першому етапі магазини будуть відкриватися в Сполучених Штатах, але компанія не виключає і можливості виходу на європейські ринки.

Сьогодні до модної імперії Ріанни входять бренди, що надають клієнтам розширені лінійки необхідних продуктів. Зокрема, Fenty Beauty може похвалитися більш ніж 40 відтінками тональних засобів, а Savage X Fenty випускає білизну в розмірах від XS до 4XL. Про можливість розширення бізнес-портфеля компанії поки не повідомляється.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також