01 жовтня 2021

Будівлю закритого універмагу Debenhams перетворять на студентський гуртожиток

Будівлю закритого універмагу Debenhams перетворять на студентський гуртожиток
1945

Універмаг Debenhams у Нортгемптоні, який був закритий у травні 2021 року, перетворять на комплекс квартир для студентів. У проекті будуть магазини, тренажерні зали, зони зберігання для велосипедів та навчальні кімнати, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Універмаг Debenhams у Нортгемптоні був закритий у травні після того, як торгівельна мережа перейшла під адміністративне управління. 15 травня 2021 припинив роботу останній універмаг роздрібної мережі.

Перед закриттям магазину до Ради району Нортгемптон була подана заявка на перепланування будівлі під 201 студентську квартиру. Проект прийнятий до роботи та буде обговорюватися 5 жовтня на нараді комітету з планування.

Напередодні засідання співробітники відділу планування, які представили звіт по заявці, рекомендували схвалити пропозицію при дотриманні ряду умов. По-перше, роботи на ділянці повинні початися протягом трьох років після схвалення, по-друге, будівельні роботи повинні вестися з мінімальним рівнем шуму і викидів пилу.

Проект передбачає, що крім житла для студентів в будівлі будуть об'єкти роздрібної торгівлі, зони для зберігання велосипедів, тренажерний зал, навчальні кімнати та локації для відпочинку, розміщені на даху будівлі.

Читайте також: Легендарна мережу Debenhams закрила всі магазини та пішла з ринку

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також