06 жовтня 2021

Nike побудувала центр інновацій у штаб-квартирі

Nike побудувала центр інновацій у штаб-квартирі
1385

Компанія Nike оголосила про відкриття нового центру інновацій, який отримав назву LeBron James Innovation Center. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Будівля розташована в нинішній штаб-квартирі виробника в Орегоні, у ньому буде відроджена дослідна лабораторія Nike Sport Research Lab. Лабораторія площею 7,8 тисяч кв. метрів розташувалася на верхньому поверсі центру.

Простір включає в себе найбільшу у світі зону для захоплення руху, обладнану 400 відеокамерами та іншим обладнанням для досліджень в області спорту, включаючи кліматичні камери, що імітують різні погодні умови.

Також в лабораторії розміщені баскетбольний майданчик професійного розміру, 200-метрова бігова доріжка, 100-метрова бігова доріжка і тренувальний майданчик зі штучним покриттям.

«Наша щоденна мета - робити спортсменів краще і робити світ кращим для спортсменів, - каже Кеті Гомес, віце-президентка з інновацій взуття Nike. - Розуміння більшої кількості типів тіл, більшого числа статей, більшої кількості досвіду і різних здібностей допомагає нам створювати кращий продукт».

Новий центр у п'ять разів перевищує розмір попередньої дослідницької лабораторії Nike Sport, яка також була розташована в штаб-квартирі Nike і працювала понад 40 років. Дослідницька група Nike Sport Research Lab налічує 75 співробітників, 25 з яких мають докторські ступені, усього до роботи залучено близько 600 чоловік. Серед них дизайнери одягу та взуття, здатні створювати прототипи менш ніж за годину на більш ніж 80 спеціальних установках. Це дає можливість швидко створювати прототипи, тестувати їх і тут же допрацьовувати.

Читайте також: Nike стикнулася з серйозними проблемами з поставками

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також