06 жовтня 2021

H&M запускає віртуальні примірочні

H&M запускає віртуальні примірочні
1407

H&M у співпраці з компанією Nexr Technologies SE та берлінською інноваційною лабораторією H&M beyond впроваджує віртуальні примірочні в низці своїх магазинів у Німеччині, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

За допомогою програми AvatarCloud Fashion у магазинах буде встановлений сканер тіла, який дозволить покупцям віртуально приміряти одяг.

Сканер буде створювати віртуальний аватар покупців із точними розмірами їхнього тіла. Після чого вони зможуть приміряти близько 30 речей із нової колекції.

«З нашим рішенням віртуальної примірочної для H&M Germany ми досягли ще однієї віхи в розгортанні наших продуктів, анонсованих на поточний фінансовий рік. Ми впевнені, що ця співпраця також дозволить нам внести довгостроковий вклад у стійкий розвиток текстильної промисловості. Це дуже важливе питання для нас», - сказав Маркус Пейлер, керуючий директор Nexr Technologies.

Клієнти можуть завантажити додаток AvatarCloud через App Store або Google Play.

Функція в тестовому режимі буде доступна в магазинах H&M у Берліні та Гамбурзі з 14 жовтня по 6 листопада. Її також можна використовувати з дому в неробочий час магазину.

Читайте також: Чисті продажі H&M продовжують зростати

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також