11 жовтня 2021

Вчені створили новітній підсолоджувач

Вчені створили новітній підсолоджувач
1510

Каліфорнійська компанія високоінтенсивних підсолоджувачів Sweegen на початку 2022 року розширить свій асортимент надзвичайно солодким на смак білком — Brazzein. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на agronews.ua.

У природі він міститься в невеликих кількостях у плодах західноафриканської рослини oubli, тоді як в комерційних масштабах підсолоджувач можна виготовляти шляхом мікробної ферментації.

Підсолоджувач з нульовою калорійністю був створений компанією у співпраці зі своїм партнером Conagen на пептидній платформі.

Пептиди та невеликі білки, такі як Brazzein зазвичай складно отримати в умовах точного бродіння, оскільки середовище, в якому вони виділяються, відразу їх поглинає як підживлення, пояснюють виробники.

За допомогою нової пептидної платформи з відповідним мікробним середовищем, деталей виробники поки не розголошують, вдалося виготовити Brazzein у комерційних масштабах.

Білковий підсолоджувач стабільний у широкому діапазоні умов рН, зберігає свої якості після пастеризації та легкорозчинний.

Це робить його ідеальним інгредієнтом для заміни цукру у різних сферах застосування продуктів харчування та напоїв, зазначив Кейсі Ліппмайєр, президент з інновацій Conagen.

Нагадаємо, у січні цього року інша компанія Roquette оголосила про завершення фази досліджень і розробок Brazzein та плани вивести його на ринок протягом найближчих трьох-чотирьох років.

Sweegen планують стати першими, хто виведе на ринок високоінтенсивний підсолоджувач, втім, компанії треба докласти зусиль, щоб зробити процес виготовлення економічно вигідним.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також