21 жовтня 2021

Google перетворить YouTube на «магазин на дивані»

Google перетворить YouTube на «магазин на дивані»
1412

Підконтрольний Google відеохостинг YouTube проведе тиждень "живих покупок" в рамках заходу "YouTube Holiday Stream and Shop", повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

«Пандемія прискорила перехід до потокового мовлення й електронної комерції. Будучи потоковою платформою номер один за охопленням аудиторії, YouTube є місцем, куди аудиторія приходить розважатися та спілкуватися з авторами та контентом, а також за покупками», - прокоментували в прес-службі Google.

У компанії відзначили, що запуск нових функцій дозволить користувачам одночасно з переглядом відео вивчати каталог товарів і робити замовлення. З 15 листопада буде проводитися тижневий захід, у ході якого користувачам в США будуть запропоновані популярні святкові подарунки від Samsung, Verizon і Walmart.

«Шанувальники, що стежать за трансляцією, зможуть придбати нові товари, відкрити обмежені за часом пропозиції й отримати відповіді на свої запитання про товари», - наголошується в прес-релізі.

У Google підкреслили, що на сьогоднішній день 89% аудиторії довіряють рекомендаціям, які дають автори каналів на YouTube. Таким чином, люди, які здійснюють покупки на YouTube, швидше та впевненіше приймають рішення про покупку, що вигідно і покупцям, і брендам.

Читайте також: TikTok привертає літніх і заможних користувачів нарівні з молодою аудиторією

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також