11 листопада 2021

Lego оголосила попереднє замовлення на рідкісні та унікальні набори конструкторів

Lego оголосила попереднє замовлення на рідкісні та унікальні набори конструкторів
1246

Данський бренд конструкторів Lego почав приймати замовлення на унікальні набори - вітряк, ретро-боулінг, мініатюрний акваріум і будинок у венеціанському стилі. Набори були створені в рамках програми Lego Idea ще у 2016-2020 роках, але були швидко розпродані, або так і не надійшли в продаж, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Згодом група активістів зібрала кошти на те, щоб повернути рідкісні та унікальні набори конструкторів Lego у продаж. А творці незвичайних моделей отримали можливість заробити 10 відсотків від виторгу у рамках спеціальної програми.

Таким чином, Lego пропонує своїм клієнтам замовити один із десяти тисяч наборів на ексклюзивних умовах. Наприклад, знаменитий модульний магазин Lego Store з'явився у продажу за 180 доларів. За такою ж ціною пропонується попереднє замовлення вітряка. А акваріум з підзаводом, що не має аналогів, коштує 65 доларів.

На сьогоднішній день компанія прийняла вже близько 3 тисяч попередніх замовлень. Очікується, що набори надійдуть у продаж у третьому кварталі 2022 року. Доставка буде здійснюватись у тридцяти країнах світу. Набори включатимуть інструкції зі збирання, але достеменно не відомо, чи будуть вони упаковані у традиційні упаковки Lego.

Читайте також: Lego відмінила поділ конструкторів за гендерною ознакою

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також