15 листопада 2021

Мережа супермаркетів Carrefour почне продавати путівки

Мережа супермаркетів Carrefour почне продавати путівки
1155

Французька мережа супермаркетів Carrefour найближчим часом почне продавати путівки. Раніше рітейлер вже розширював свій асортимент за рахунок власних тарифних планів для мобільних телефонів, кредитів і платіжних карток, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

На думку експерта з роздрібної торгівлі Йорга Сноука, ця тенденція посилюватиметься і в інших супермаркетах. У Франції кілька супермаркетів вже пропонують путівки: крім Carrefour, це Leclerc і Lidl.

Покупці можуть придбати путівки як у магазині, і онлайн. Понад мільйон жителів Франції щороку вирушають у відпустку, замовивши путівку в супермаркеті.

На думку експерта з роздрібної торгівлі Йорга Сноука, супермаркети все більше перетворюються на платформи, які, крім продуктів харчування, пропонують різноманітні послуги, такі як плани мобільного зв'язку, кредити – а тепер і подорожі.

«Супермаркети зараз є місцями відвідування величезної кількості людей. Зрештою, навіть у наш час інтернету все одно знайдуться люди, які воліють відвідувати супермаркети. Тож це ідеальне середовище для продажу різних продуктів, у тому числі турпутівок», - зазначив він.

Читайте також: Carrefour впровадила послугу 15-хвилинної доставки онлайн-замовлень

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також