29 листопада 2021

Carrefour Italia підтверджує закриття магазинів

Carrefour Italia підтверджує закриття магазинів
1345

Carrefour Italia підтвердила профспілкам, що збирається закрити 106 магазинів, що належать безпосередньому власнику, у тому числі 82 Carrefour Express і 24 Carrefour Market. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Роздрібний продавець також формалізував процедуру, згідно з якою в бізнес-плані на 2022 рік буде звільнено близько 769 працівників у дев’яти регіонах Італії.

Carrefour Italia прийняла таке рішення після зниження товарообігу та клієнтів та збільшення витрат на оплату праці. У компанії підкреслили, що зміни дозволять вийти на беззбитковість у 2022 році.

Рітейлер стверджує, що "виникла ситуація серйозного дисбалансу, яка більше не є стійкою і змушує компанію вжити структурних заходів для відновлення балансу між персоналом і оборотом".

У жовтні з’явилися повідомлення про план Carrefour продати 106 супермаркетів і міні-маркетів місцевим підприємцям протягом 2022 року.

Carrefour Italia запевнила профспілки, що план скорочення буде виключно на добровільній основі, додавши, що зміни необхідні для досягнення точки беззбитковості в 2022 році.

Компанія зазначила, що план відновлення «підтверджує бажання компанії залишитися та продовжувати інвестувати в Італії з метою повернення до прибутковості та тривалого та стійкого зростання».

Профспілки закликали Carrefour Italia розробити детальний план інвестування в мережу, яка, як вони стверджують, «у багатьох випадках має структурні дефекти, які роблять точки продажу менш придатними для використання та часто відштовхують клієнтів від бренд».

Профспілки також попросили зосередити увагу на гіпермаркетах, які «відіграють важливу роль» у бізнес-стратегії Carrefour в Італії, також з точки зору зайнятості, і які «потрібно відновити, якщо Carrefour хоче залишитися в країні».

Carrefour Italia має понад 16 000 співробітників у 18 регіонах і управляє 1450 магазинами в країні.

Читайте також: Carrefour відкриває у Парижі магазин, у якому можна купити продукти за 10 секунд

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також