30 листопада 2021

Джорджіо Армані нагороджений найвищим італійським титулом

Джорджіо Армані нагороджений найвищим італійським титулом
1282

Приватна церемонія відбулася на майдані перед Квірінальським палацом у Римі. Дизайнера було нагороджено італійським президентом Серджіо Матареллою, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Цю нагороду присуджують за визначні досягнення у галузі літератури, мистецтва, економіки, державної служби, а також за соціальну, благодійну та гуманітарну діяльність.

«Я пишаюся тим, що представляю Італію, і тим, що отримав цей почесний титул, який президент вручив мені від усієї країни», - сказав Джорджіо Армані. До Армані такого ж титулу були удостоєні Міучча Прада та засновник Дому Valentino Валентино Гаравані у 2015 та 1986 роках, відповідно.

За внесок у розвиток світової модної індустрії Джорджіо Армані був удостоєний багатьох міжнародних премій, включаючи почесний докторський ступінь Королівського коледжу мистецтв у Лондоні та премії за об'єднання світу кіно та моди.

2002 року модельєр став послом доброї волі комісаріату ООН з питань біженців, а 2008 року був призначений офіцером Почесного легіону Франції.

Читайте також: Armani виставлена на продаж?

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також