01 грудня 2021

Apple відкрила унікальний за красою магазин із живими деревами

Apple відкрила унікальний за красою магазин із живими деревами
1229

Apple оголосила про відкриття нового магазину в Лос-Анджелесі, створеного у партнерстві з британським архітектурним бюро Foster+Partners. Магазин знаходиться на площах торгового центру The Grove. Відвідувачі потрапляють у торговельний простір, оточений деревами, через величезні скляні двері, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Магазин Apple The Grove (також названий Apple At The Grove by Foster + Partners) за площею удвічі перевершує інший магазин компанії в цьому районі. Прямокутна будівля з усіх боків закрита скляними фасадами, а головний вхід складається з двох розсувних дверей розміром 3 x 9,6 м, які більшу частину року відкриті назовні для природної вентиляції простору.

Новий магазин збудований з дотриманням високих еко-стандартів. Зокрема, встановлені світлові люки дозволяють збільшити кількість денного світла всередині приміщення та скоротити використання електричного освітлення. Живі дерева висаджені як зовні, так і всередині магазину, що створює відчуття справжнього гаю. Крім того, простір відрізняє дзеркальну стелю, що тягнеться по всій довжині.

«Початкова концепція полягала в тому, щоб створити найбільш приємне та стимулююче середовище для всіх, провівши дерева з The Grove через магазин на Західну 3-ю вулицю - виключно просторий та наповнений світлом обсяг для знайомства з неймовірним асортиментом продукції Apple», - прокоментував представник Foster+ Partners Стефан Белінг. За словами фахівця, магазин є квінтесенцією Apple, яка поєднує "спосіб життя на природі з креативністю та інноваційним духом".

В іншому інтер'єр магазину має звичне планування, яке включає відкриту викладку продукції на дерев'яних стендах та столах, а також полиці з товарами, зони відпочинку та зони підтримки клієнтів. Крім того, у магазині відкрито форум для проведення майстер-класів для творчих клієнтів.

Читайте також: Apple зупинила продажі в Туреччині через падіння ліри

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також