01 грудня 2021

Хорватський рітейлер Konzum впроваджує оплату криптовалютами

Хорватський рітейлер Konzum впроваджує оплату криптовалютами
1428

Найбільший продовольчий рітейлер Хорватії Konzum оголосив, що з цього місяця він запровадив у своїх інтернет-магазинах можливість оплати крипто валютами. Таким чином він став першим місцевим продавцем, який пропонує подібну платіжну послугу, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

«Оплата криптовалютами наразі можлива в наших інтернет-магазинах, але незабаром ми плануємо запровадити її в інших магазинах по всій країні», – йдеться у повідомленні Konzum.

Konzum є частиною Fortenova Grupa, яка є найбільшим виробником і роздрібним продавцем продуктів харчування в Балканському регіоні.

Fortenova Group повідомила про зростання консолідованого доходу на 35% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року в першому півріччі фінансового року.

Konzum, чиї магазини також є популярними серед іноземних туристів, пропонує можливість оплати дев'ятьма криптовалютами, включно з біткоїном.

У повідомленні також йдеться, що оплата криптовалютами була запроваджена у співпраці з хорватською фінтех-компанією Electrocoin та її системою PayCek – першим в країні процесором криптовалютних платежів.

Читайте також: Walmart почала продажі біткоїнів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також