02 грудня 2021

The North Face відкриває свій найбільший магазин в Азії

The North Face відкриває свій найбільший магазин в Азії
1227

Американський бренд The North Face, що спеціалізується на виробництві високоякісної технологічної спортивного одягу і взуття, відкриває свій найбільший магазин в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Outdoor-бренд відкриє магазин площею 350 квадратних метрів на площах торгово-розважального центру K11 Art mall у торговому районі Цім Ша Цуй в Гонконзі. Офіційне відкриття заплановане на 2 грудня 2021 року.

«Магазин K11 - це найбільший магазин в Азії і найширше представництво нашого асортименту, оскільки ми все ще дуже зацікавлені у відкритті фізичних магазинів», - прокоментував президент групи з питань Азіатсько-Тихоокеанському регіону і країнам, що розвиваються.

Аналітики вважають, що відкриття флагмана The North Face в Гонконзі є свого роду першим відчутним ознакою відновлення ринку, яке постраждало від кризи 2020 року.

Тим часом, місцеві рітейлери з нетерпінням чекають відновлення продажів після відкриття кордону з материковим Китаєм на початку грудня. Після скорочення числа туристів з Китаю у 2019 році багато брендів змушені були закрити свої магазини в Гонконзі. Минулого тижня стало відомо, що Burberry закриє свій флагманський магазин на Causeway-Bay на початку 2022 року. Раніше, в червні і вересні 2020 року, закрилися магазини Prada і La Perla. Крім того, скоротили свою присутність на ринку і масові бренди, в тому числі Topshop, Gap і Victoria's Secret.

Читайте також: Apple відкрила унікальний за красою магазин із живими деревами

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також