10 грудня 2021

Walmart запроваджує програму фінансування ланцюгів постачання для малих та середніх компаній

Walmart запроваджує програму фінансування ланцюгів постачання для малих та середніх компаній
2002

Торгівельна мережа Walmart оголосила, що зробила наукове обґрунтування своєї програми фінансування ланцюга постачання для малих та середніх компаній, які співпрацюють з нею. За словами фахівців, нова фінансова програма для постачальників є черговим кроком у реалізації спеціального проекту Gigaton. Основною метод є підтримка місцевих невеликих підприємств на шляху скорочення викидів парникових газів на одну гігатонну до 2030 року, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Також представники Walmart зазначили, що нинішні інвестиції у створення екологічно чистої економіки до 2050 року мають становити загалом 100 трильйонів американських доларів. Половина цієї суми в тому чи іншому вигляді має надійти саме від малого та середнього бізнесу. Але йому ще потрібно допомогти не тільки заробити кошти, але й створити для нього більш вигідні умови для ведення бізнесу. В іншому разі не варто розраховувати на великий ентузіазм у цій справі.

Крім того, слід зважати на те, що підприємства малого та середнього бізнесу не часто переймаються проблемами екології, оскільки зайняті виживанням та намагаються отримати чи зберегти свій капітал. Зрештою, у них в штаті не працюють фахівці з вирішення екологічних проблем.

Walmart намагається знайти оптимальні рішення у цій сфері з 2019 року. До справи також залучені банківські та інші фінансові установи. А загалом до проєкту Gigaton з 2017 року приєдналися понад 3100 підприємств. Правда, це переважно представники великого бізнесу. Тому Walmart намагається допомогти змінити структуру учасників.

Читайте також: Прибуток Walmart у третьому кварталі впав на 40%

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також