14 грудня 2021

Журнал Time назвав Ілона Маска «Людиною року – 2021»

Журнал Time назвав Ілона Маска «Людиною року – 2021»
1310

Глава Space X і Tesla Ілон Маск названий «Людиною року – 2021» за версією журналу Time. Цього року він став першим мільярдером в історії, статок якого перевищив $300 млрд. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

У Time вважають, що вплив Маска на людство не обмежується лише 2021 роком. Цього року його назвали людиною, яка прагне «врятувати нашу планету та допомогти заселити нову». Він запускає супутники на орбіту, водить машину, яку сам створив, а також «рухом пальця змушує фондові ринки злітати чи падати», зазначили у виданні.

Ілон Маск займає перше місце в списку найбагатших бізнесменів. Його статки оцінюються майже в $300 млрд. Крім того, він лідер із приросту статків у грошах за останній рік. З початку року його статки зросли на $110 млрд. У жовтні вперше в історії компанія Ілона Маска SpaceX запустила на орбіту космічний корабель з повністю цивільним екіпажем.

Time також назвав «Героями року» вчених: Дрю Вайсман, Каталін Каріко, Кіззмекія Корбетт та Барні Грем. Вони одні з перших розробили технологію створення вакцини COVID-19 на основі матричної РНК, завдяки якій BioNTech, Pfizer і Moderna змогли розробити вакцини від коронавірусу.

Минулого року «Людиною року» Time назвав президента США Джозефа Байдена та віце-президента Камалу Харріс. А у 2019 році це звання отримала шведська 16-річна екоактивістка Грета Тунберг, яка також потрапила до списку найкращих жінок сторіччя.

Читайте також: Ілон Маск за два дні втратив рекордні $50 млрд після свого опитування у Twitter

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також