16 грудня 2021

Bacardi очікує на двозначне зростання прибутку у 2021 році

Bacardi очікує на двозначне зростання прибутку у 2021 році
1739

Bacardi очікує на двозначне зростання прибутку в 2021 році, розповів регіональний президент у Європі Франсіс Дебеукелаєр. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Значно зріс попит на слабоалкогольні чи безалкогольні напої, на що Bacardi відреагувала випуском безалкогольного Martini, доступного як у пляшках, так і в банках.

Група напоїв також розробила та запатентувала унікальний процес деалкоголізації. До 2024 року Франсіс Дебеукелаєр планує досягти річного обсягу продажів у цьому сегменті ринку в Європі у розмірі одного мільярда доларів (900 мільйонів євро).

Зрештою, гонка за преміалізацією набирає обертів із відкриттям готельного сектору, каже пан Дебеукелаєр. «У кафе чи ресторанах споживачі хочуть побалувати себе і віддають перевагу високій якості. Ми також помічаємо це в сегменті супермаркетів, де покупці поспішають придбати найдорожчі пляшки, щоб подарувати їх як подарунок на кінець року», - зазначив він.

Наразі Bacardi стикається з проблемами у сфері поставок. «На світовому ринку залишилося недостатньо коньяку, текіли та односолодового віскі, - сказав Ф. Дебекелаєр. - Я міг би продавати набагато більше». Нестача викликана зростаючим попитом та порушенням ланцюжків поставок. Це означає, що ціни зростатимуть. Це підвищення не повинно відлякати споживачів, вважає Дебекелаєр.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також