22 грудня 2021

McDonald's продасть стартап Dynamic Yield

McDonald
1872

McDonald's Corp продасть цифровий стартап Dynamic Yield, куплений у 2019 році. Покупцем виступить оператор платіжних систем Mastercard. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на CNBC.

McDonald's придбала Dynamic Yield у березні 2019 року за більш ніж $300 млн. McDonald's планував використати розробки стартапу у вікнах швидкої видачі замовлень, точках самообслуговування та для мобільного додатка, і, таким чином, забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта, запропонувавши додаткові опції залежно від погоди, поточного попиту та часу доби.

На даний момент технологію Dynamic Yield використовують у точках з "МакАвто" у кількох країнах присутності McDonald's. Стартап також продовжив працювати як незалежна компанія й обслуговувати інших клієнтів. Угода з Mastercard дозволить Dynamic Yield масштабувати свої рішення й активніше розвивати бізнес із третіми сторонами. McDonald's також продовжить працювати спільно з Dynamic Yield, а також із Mastercard над низкою цифрових ініціатив.

McDonald's продає стартап за тією ж ціною, що купив три роки тому. Сторони розраховують закрити угоду у першому півріччі 2022 року.

Читайте також: McDonald's вирішила відкрити 200 ресторанів в Італії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також