22 грудня 2021

iPhone 14 Pro та Pro Max будуть оснащені камерою на 48 Мп

iPhone 14 Pro та Pro Max будуть оснащені камерою на 48 Мп
1615

Нові моделі iPhone 14 Pro і Pro Max, які Apple має представити восени 2022 року, матимуть оновлену матрицю основної камери з роздільною здатністю 48 Мп, пише портал MacRumors з посиланням на звіт аналітика Мін-Чі Куо для компанії TF International Securities. Для порівняння, зараз актуальні моделі оснащені камерами на 12 Мп, повідомляє TradeMaster.UA.

Оновлений iPhone зможе знімати відео у форматі 8K, записи адаптуватимуться для перегляду в AR/VR-гарнітурі Apple, вихід якої прогнозують у 2022 році.

При цьому збільшення мегапікселів може і не призвести до підвищеної роздільної здатності знімків, вважає Мін-Чі Куо. Якщо Apple застосує технологію бінінгу пікселів (об'єднання сусідніх пікселів), як це роблять у деяких смартфонах на базі Android. Тоді при хорошому освітленні iPhone 14 Pro і Pro Max робитимуть знімки з 48-мегапіксельною роздільною здатністю, а в нічний час — з 12-мегапіксельною, зазначає видання.

На думку Мін-Чі Куо, у 2023 році як мінімум одна модель iPhone 15 отримає камеру-перископ, який дозволить значно покращити показники оптичного зуму, зберігаючи при цьому відносно компактну форму об'єктива.

Читайте також: Виробничі лінії iPhone призупинено вперше за 10 років

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також