23 грудня 2021

Intel відправить всіх нещеплених співробітників у неоплачувану відпустку

Intel відправить всіх нещеплених співробітників у неоплачувану відпустку
1584

Intel оголосила, що відправить усіх нещеплених співробітників у США в неоплачувану відпустку з квітня наступного року. Компанія пішла на такий крок за іншими світовими IT-гігантами, наприклад, Google. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Американський виробник процесорів Intel повідомив, що нещеплені працівники в США, які не отримали звільнення від вакцинації з релігійних або медичних причин, повинні будуть піти в неоплачувану відпустку з 4 квітня 2022 року. Така відпустка триватиме не менше трьох місяців.

Минулого місяця компанія повідомила своїм американським співробітникам, що 4 січня - це крайній термін для вакцинації від COVID-19 або отримання медвідводу. Нинішнє оголошення компанії про санції лише наголошує, що її плани залишилися в силі. У записці для співробітників директорка з кадрів Intel Крісті Памбіанки повідомила, що співробітники, які не пройшли вакцинацію до цього терміну, повинні шукати медвідвід або релігійну причину, що звільняє від щеплення. Щоб продовжити працювати навесні 2022 року, нещепленим співробітникам необхідно надати медвідвід до 15 січня. Крім цього, таким працівникам доведеться щотижня проходити ПЛР-тестування на коронавірус, незалежно від того, чи працюють вони, як і раніше, віддалено чи ходять до офісу.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також