Мережа WOG CAFE вдруге підтвердила відповідність своєї продукції міжнародним стандартам якості ISO
Наприкінці 2021 року мережа WOG CAFE успішно пройшла аудит на відповідність міжнародним стандартам якості ISO 22000:2018 (НАССР) – системи управління безпечністю харчових продуктів і виробництва. Відповідний сертифікат компанії видав орган з добровільної сертифікації «Інженерний центр експертизи та сертифікації» (ІЦЕС).
Це вже другийсертифікат, що підтверджує успішне впровадження у WOG CAFE системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР. В 2019 році мережа отримала сертифікат ISO 22000:2005. Сертифікація в 2021 році відповідно до міжнародних стандартівISO 22000:2018 стала наступним кроком на шляху до вдосконалення системи менеджменту якості в мережі WOG CAFE.
Упродовж трьох днів фахівці ІЦЕС перевіряли всі бізнес-процеси – від доставки продуктів на АЗК постачальниками, їх зберігання до приготування страв та видачі їх клієнтам. На основі отриманих даних експерти дійшли висновку, що якість та безпечність продукції та послуг WOG CAFE відповідають стандартам, прописаним міжнародною організацією зі стандартизації – ISO (International Organization for Standardization), яка акредитована у більшості країн світу.
«Висока якість продуктів та послуг є однією з ключових цінностей компанії WOG. Ми постійно вдосконалюємося та посилюємо внутрішній контроль, щоб наші клієнти могли смакувати беззаперечно якісну найкавовішу каву та страви з меню WOG CAFE. У нас запроваджені механізми контролю виробничого процесу та персоналу на всіх етапах роботи. Щомісяця наші фахівці управління контролю якості та безпечності продуктів харчування проводять внутрішній аудит всіх наших кафе. Також контролюємо постачальників, щоб продукція, яку вони доставляють, була найвищої якості та безпечна для наших клієнтів. А сертифікація за міжнародними стандартамиISO 22000:2018 є ще одним вагомим аргументом, що страви та напої, які пропонує клієнтам WOG CAFE, є найвищої якості та виробляються з дотриманням усіх стандартів», - говорить Леся Дорошенко, керівник управління контролю якості та безпечності продуктів харчування WOG
НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points — аналіз ризиків і контроль критичних точок) – міжнародні стандарти системи контролю якості всього виробничого процесу, зберігання, транспортування і реалізації продуктів харчування. Їх специфіка в тому, що після ретельного аналізу всіх процесів на підприємстві визначаються контрольні точки, що потребують особливої уваги. Складаються регламенти щодо посилення контролю цих точок та призначаються відповідальні особи для здійснення моніторингу на місцях. Сьогодні система НАССР визнана найефективнішим методом гарантування якості та безпечності харчової продукції.
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Теги: Новости ритейла, вог, Ритейл, что нового в ритейле Украины
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар