21 січня 2022

Zabka збільшує кількість автономних магазинів у Польщі

Zabka збільшує кількість автономних магазинів у Польщі
1766

Польський рітейлер Żabka наразі керує найбільшою мережею автономних магазинів у Європі – група має мережу з 25 торгових точок Żabka Nano по всій країні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Żabka Nano пропонує покупки без касирів, черг і готівки, і працює в кількох форматах, таких як автономні контейнерні торгові автомати, традиційні торгові точки та окремі зони в звичайному магазині.

Формат Żabka Nano був розроблений у тісній співпраці з американською технологічною компанією AiFi.

Żabka відкрила свій перший автономний магазин у червні 2021 року в Познані, а інші торгові точки розташовані в Гданську, Кракові, Пясечно, Сопоті та Варшаві.

«Zabka є європейським лідером у створенні сучасних зручних рішень, які відповідають потребам сучасних клієнтів», – прокоментував Томаш Суханський, генеральний директор Zabka Group.

Асортимент товарів у торгових точках Zabka Nano адаптований до специфіки місця та профілю клієнта – залежно від моделі він пропонує від 450 до 1500 артикулів.

Концепція розробляється в рамках бізнес-інкубатора Żabka Future Business Incubator, який поєднує три елементи: управління та пошук інновацій, перетворення їх у нові продукти та послуги й їхню комерціалізацію.

Проект також вписується в стратегію стійкого розвитку Zabka Group, використовуючи для своєї діяльності лише зелену енергію.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також