03 лютого 2022

Versace відкриє 100 магазинів по всьому світу

Versace відкриє 100 магазинів по всьому світу
1380

Компанія Capri Holding, що управляє брендами Jimmy Choo, Versace та Michael Kors, представила фінансовий звіт за 2021 рік. Виручка холдингу зросла на 24% і склала 1,6 млрд доларів, а чистий прибуток збільшився на 80%, до 322 млн доларів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Продажі Versace за звітний період додали 29%, а операційний прибуток виріс майже удвічі. У той же час, виручка Jimmy Choo продемонструвала зростання на 47%, а прибуток склав 16 млн. доларів проти збитку в розмірі 8 млн. роком раніше. Продажі Michael Kors зросли на 20%, а прибуток – до 335 млн доларів.

"Успіх Capri багато в чому був досягнутий на тлі високих споживчих витрат, коли покупці прагнули побалувати себе розкішним одягом, аксесуарами та взуттям у святковий період", - прокоментував керуючий директор GlobalData Ніл Сондерс, зазначивши, що від тенденції повернення до нормального життя виграли всі бренди у портфелі холдингу.

На тлі успішного року компанія оголосила про плани збільшення кількості магазинів під брендом Versace з поточних 112 до 200 об'єктів. Крім того, було заявлено про підвищення цін на продукцію італійського бренду.

Слабкою ланкою в портфелі Capri залишається придбаний у 2018 році за 2 млрд. доларів бренд Michael Kors. Експерти вважають, що бренду необхідно докласти більших зусиль, щоб виробити чітке позиціонування. Результати з продажу продукції марки минулого кварталу аналітики назвали дещо розчаровуючими. У своїй презентації Capri заявила, що у бізнес Michael Kors буде додатково інвестовано до 500 мільйонів доларів.

Читайте також: Несмотря на падение оборота на 66%, Versace превзошла прогнозы аналитиков

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також