16 лютого 2022

Hennessy співпрацює з Maluma над пляшкою обмеженої серії

Hennessy співпрацює з Maluma над пляшкою обмеженої серії
1175

Виробник преміального коньяку Hennessy об’єднався з Maluma, латиноамериканським співаком, над випуском пляшки Hennessy V.S.O.P обмеженою серією. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Maluma співпрацює з брендом із 2019 року.

Остання спільна робота втілює дух бренду Hennessy – Never Stop, Never Settle – і оспівує латинську культуру в мистецтві, музиці та моді, йдеться у заяві LVMH.

«Наша чудова різноманітна та змішана латинська культура надихнула яскраві кольори та тони мого дизайну для пляшки. Я хотів представити теплу гостинність наших людей і те, як ми насолоджуємось життям через музику, сімейні цінності та історію нашої культури», - зазначив співак.

Жасмін Аллен, старший віце-президент Hennessy US, додав: «За допомогою цієї співпраці ми продовжуємо нашу спадщину, охоплюючи широку перспективу Maluma в цьому обмеженому виданні Hennessy V.S.O.P – де якість зустрічається з оригінальністю без вибачення».

За словами LVMH, для бренду було більш ніж природним партнерство з Maluma, оскільки його натхнення та успіх представляють колективні мрії його сім’ї, його спільноти, його шанувальників та їхньої культури.

Читайте також: Hennessy оголошує про глобальне партнерство з НБА

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також