07 квітня 2022

IKEA та H&M запускають «фабрику ідей»

IKEA та H&M запускають «фабрику ідей»
1347

Шведські компанії IKEA та H&M об'єдналися для створення проєкту під назвою "фабрика ідей" у Великій Британії. У рамках проекту в травні в Хаммерсміті, на заході Лондона, відбудеться відкриття Atelier 100 – спільного магазину найбільшого у світі виробника меблів та одного з головних рітейлерів модного одягу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Guardian.

«Фабрика ідей» буде спрямована на підтримку місцевих дизайнерів і творчих професіоналів, які зможуть претендувати на гранти для розробки власних ідей та подальшого продажу товарів у новому магазині.

З відкриттям Atelier 100 буде оголошено відкритий конкурс для локальних художників та дрібних виробників, які знаходяться в радіусі не більше 100 км від магазину. Головною ідеєю конкурсу є "пошук, наставництво та просування" дизайнерів у Лондоні, які зможуть заповнити торговельний простір власними товарами. Ідеї будуть прийматися в різних категоріях - від моди та краси до ювелірних виробів та музики. Єдине обмеження – товари мають бути досить маленькими, щоб покупці могли легко забрати свої покупки із собою.

Магазин виступить орендарем першого у Великій Британії торгового центру IKEA під брендом Livat, відкриття якого відбулося в лютому 2022 року. Відомо, що переможці конкурсу отримають гранти на суму до 10 тисяч фунтів для втілення в життя своїх ідей. Допомагатимуть у реалізації проєкту дизайнерам експерти IKEA, H&M та інших компаній.

Відомо, що заявки на отримання перших грантів прийматимуться до 18 квітня. Переможці зможуть розпочати виробляти свою продукцію в рамках проєкту вже в травні, а на полиці магазину вона потрапить у жовтні 2022 року. Проект Atelier 100 триватиме протягом року. Якщо «фабрика ідей» буде визнана успішною, нові магазини в подібній концепції можуть з'явитися в інших країнах світу.

Читайте також: Клієнт IKEA знайшов секретну «нескінченну» кімнату в одному з магазинів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також