15 квітня 2022

Платформа ProdUkraine тепер доступна для іноземних виробників та постачальників

Платформа ProdUkraine тепер доступна для іноземних виробників та постачальників
1329

Платформа, створена для надання допомоги виробникам та постачальникам із постачанням роздрібних торговців в Україні, тепер приймає комерційні пропозиції від іноземних компаній. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

ProdUkraine, створена Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, є частиною Національної платформи продовольчої безпеки країни для забезпечення населення продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Онлайн-платформа допомагає роздрібним мережам та постачальникам ефективніше співпрацювати в різних регіонах України – виробники та постачальники можуть запропонувати продукцію або відповісти на наявні пропозиції й укласти договір.

Наразі товари першої необхідності є одними з найбільш затребуваних на платформі товарів, включаючи продукти харчування (яйця, молочні продукти, м’ясо, риба), напої, засоби для догляду за дітьми та товари для дому. Приймаються всі види товарів, окрім алкогольної продукції.

Близько 320 користувачів вже зареєструвалися на платформі та надіслали понад 700 пропозицій, а менш ніж за місяць на ProdUkraine було встановлено 110 збігів між постачальниками та роздрібними продавцями.

Як йдеться у повідомленні, творці платформи зацікавлені «залучити якомога більше українських та іноземних виробників і постачальників»..

Низка рітейлерів і виробників по всій Європі вже пообіцяли підтримати Україну.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також