18 квітня 2022

L'Occitane закриває усі магазини на росії

L
1055

Французький виробник і рітейлер косметики та парфумерії L'Occitane оголосив про рішення закрити свій роздрібний бізнес на росії на тлі російського нападу на Україну. У компанії випустили офіційний прес-реліз, повідомивши про повне зупинення продажів на росії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«Ми вирішили закрити наші власні магазини та сайти електронної комерції на росії. Це рішення було детально обговорено та схвалено Радою директорів компанії. Нашим пріоритетом залишається турбота про наших співробітників», - наголошується у заяві.

У L'Occitane заявили, що, незважаючи на закриття магазинів, компанія підтримуватиме російських співробітників і продовжить виплачувати заробітну плату. «Ми продовжимо забезпечувати безпеку та благополуччя всіх наших співробітників по всьому світу, відповідно до зобов'язань нашої компанії перед людьми», - зазначили в компанії.

L'Occitane стала одним із перших французьких гравців, що приєдналися до бойкоту російського ринку, у той час як гіпермаркети Auchan та Leroy Merlin продовжують працювати на рф у штатному режимі.

За даними на перший квартал 2022 року під управлінням L'Occitane знаходилося 112 магазинів на росії, а штат компанії оцінювався у 700 осіб. Продажі французького бренду за перші три квартали 2021 року збільшилися на 28% і склали 56 млн. євро.

Читайте також: Фінський виробник Huhtamaki йде з росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також