28 квітня 2022

Косметичний гігант Coty припиняє роботу на росії

Косметичний гігант Coty припиняє роботу на росії
1216

Американська транснаціональна компанія Coty, що спеціалізується на виробництві косметичних продуктів під всесвітньо відомими брендами, вирішила припинити роботу на росії. Про це повідомляє повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters.

«Хоча всі фінансові наслідки цього рішення, включаючи довгострокову перспективу, все ще не визначені, очікується, що воно не вплине на здатність Coty досягти раніше опублікованого прогнозу з виручки за 2022 фінансовий рік», - прокоментували в прес-службі компанії.

У портфелі Coty знаходяться виробники косметики, парфумерії та засобів догляду люксових брендів Burberry, Alexander McQueen, Chloé, Gucci, а також брендів категорії мас-маркет і спортивних брендів - Sally Hansen, Adidas та ін.

Російський ринок не входить до ключових для Coty - за підсумками 2021 року на продажі в цій країні припало близько 3% від загальної виручки компанії. Сумарний обсяг продажів на глобальному ринку оцінювався у 4,6 млрд доларів на рік.

Coty веде свою історію з 1904 року. Сьогодні в її портфелі перебуває понад 80 брендів із виробництва косметики та парфумерії. У 2005 році компанія придбала парфумерний бізнес Unilever, а у 2018-му купила понад 40 б'юті-брендів у Procter & Gamble.

Читайте також: Пивовар Anheuser-Busch InBev продасть свою частку на росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також