12 травня 2022

Zara випустила першу колекцію спортивного одягу

Zara випустила першу колекцію спортивного одягу
1170

Zara, ключовий бренд іспанської групи Inditex, випустив першу колекцію спортивного одягу для жінок. Вона призначена для занять такими видами спорту на відкритому повітрі, як їзда на велосипеді або скелелазіння, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на FashionUnited.com.

Колекція Zara Outdoor розроблена у співпраці зі спортивним брендом Tenaya, заснованим іспанським альпіністом та чемпіоном Іспанії з вітрильного спорту Хосе Луїсом Гарсія Гальєго. До неї увійшли серед іншого укорочені футболки, толстовки, шорти із завищеною талією на гумці, облягаюча вітровка з круглим вирізом, комбінезон на лямках, легінси, млинці на гумці, майки з відкритою спиною та багато іншого.

Доповнює колекцію асортимент аксесуарів: головні убори, бандани, регульовані флісові коміри, різноманітні сумки. Взуття представлене двома моделями: для скелелазіння та для занять гірськими видами спорту.

Колекція вже доступна в магазинах, на сайті та в додатку бренду на вибраних ринках, включно з Іспанією, Великою Британією, США, Францією та Італією.

Для просування нової лінії іспанський бренд заручився підтримкою амбасадорів, серед яких шанувальниця велоспорту, іспанська блогерка Самі Саурі, а також французька альпіністка ісландського походження Свана Б'ярнасон, які випробували нову продукцію Zara.

Читайте також: Inditex відкрила найбільший у світі магазин Zara

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також