16 травня 2022

Корпоративна соціальна відповідальність у дії. Або нащо бізнесу організовувати конкурс дитячих малюнків?

Корпоративна соціальна відповідальність у дії. Або нащо бізнесу організовувати конкурс дитячих малюнків?
1234

З 16 до 29 травня мережа магазинів «Аврора» спільно з виробником товарів для творчості ТМ «ГАММА'UA» ТОВ «Райдуга Трейд» проводять конкурс дитячих малюнків «Мрія має колір – синьо-жовтий!». На переможців конкурсу чекають цінні призи, а на всіх українців - онлайн-виставка малюнків і благодійний аукціон. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланям на прес-реліз компанії.

У тяжкі часи бізнес має працювати не тільки заради власного збереження, а й не забувати про соціальну відповідальність і підтримку населення. Команда маркетингу «Аврори» об’єднала свої зусилля з представниками ТОВ «Райдуга Трейд», щоб створити проєкт, націлений на сприяння творчого розвитку дітей, моральну підтримку населення країни, і зібрати благодійну допомогу.

«Діти – це майбутнє України, і саме вони найбільше відчувають, яка вона є і буде. Тому ми проводимо конкурс дитячого малюнка, щоб мати змогу зазирнути в майбутнє нашої Батьківщини.

Головною метою конкурсу є підтримка українських дітей, надання їм можливості відчути себе важливими та потрібними, а також популяризація загальнолюдських цінностей», – зазначає керівниця відділу збуту та маркетингу ТОВ «Райдуга Трейд» Олена Старкова.

З 16 до 29 травня всі охочі діти до 17 років можуть створити малюнок фарбами, зареєструватися та стати учасниками конкурсу.

А 1 червня на офіційних сторінках у соцмережах і на сайті компанії «Аврора» буде оголошено імена 16 авторів кращих малюнків. Усі вони отримають набори для творчості від ТМ «ГАММА'UA».

А малюнок, що займе перше місце, незабаром прикрасить етикетку лінійки фарб ТМ «ГАММА'UA». 10 % коштів, вилучених від продажу цієї фарби, перераховуватиметься на підтримку Київської обласної дитячої лікарні.

Також по завершенню конкурсу всі малюнки переможців потраплять на благодійний аукціон у телеграм-каналі мережі магазинів «Аврора». Кошти, зібрані на благодійному аукціоні, будуть передані на підтримку благодійних проєктів Всеукраїнського фонду допомоги та розвитку «Helpgroup», який піклується про тяжкохворих дорослих і дітей.

А щоб усі українці могли надихнутися щирими малюнками дітей, із початку конкурсу на сайті avrora.ua розміститься онлайн-виставка творів учасників, яка триватиме до 30 червня.

Докладніше про умови участі в конкурсі можна дізнатися за посиланням на сайті компанії «Аврора». Також організатори конкурсу будуть дуже вдячні за розголошення інформації про захід.

Контакти:

Менеджерка проєкту в компанії «Аврора» Світлана Пась, (099) 034 33 79.

Керівниця відділу збуту та маркетингу ТОВ «Райдуга Трейд» Олена Старкова, (098) 973 75 23.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також