18 травня 2022

VARUS популяризує вишиванку — мережа супермаркетів запустила фотоконкурс «Вишиванка – візерунок єдності»

VARUS популяризує вишиванку — мережа супермаркетів запустила фотоконкурс «Вишиванка – візерунок єдності»
1071

До Дня вишиванки мережа VARUS запустила ряд маркетингових заходів та ставить на меті популяризувати українське надбання - вишитий візерунком одяг, яким пишається не тільки вся країна, а й весь світ. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Кожна вишиванка — це унікальний витвір мистецтва. Її називають кодом нації, оскільки при вишивці візерунків зашифровують давні обереги, символи та знаки, що передаються з покоління в покоління. Саме тому в непростий для України час у VARUS вирішили популяризувати українську вишиванку серед своїх клієнтів.

До Дня вишиванки, який цього року припадає на 19 травня, в мережі змінили  стилістику рекламних макетів — тепер вони оздоблені традиційним українським орнаментом. Також в супермаркетах підготують цінники з надрукованим візерунком вишиванки з різних регіонів України, “вишитою” буде стилістика повідомлень про покупки у Viber-боті VARUS. Співробітників закличуть вийти 19 травня на роботу в своїх улюблених вишиванках, а для клієнтів запускається фотоконкурс у соцмережах “Вишиванка — візерунок єдності”.

За умовами конкурсу, який триває з 16 по 19 травня, шість щасливців отримають сертифікат на 500 грн. Подарунок можна використати на покупки будь-яких товарів окрім алкогольних та тютюнових виробів в еквіваленті 500 грн.

Для участі в конкурсу необхідно:

· одягнути вишиванку та зробити світлину;

· розмістити допис із фото у вишиванці на своїй сторінці Facebook або Instagram;

· у дописі поставити хештег #день_вишиванки_varus та відзначити сторінку мережі (у Facebook – @varusua; у Instagram – @varus.ua)

· у коментарях під конкурсним дописом на сторінці VARUS написати, що для вас символізує українська вишиванка;

· на період проведення конкурсу профіль має бути в відкритим, а конкурсну фотографію не можна видаляти до проведення розіграшу;

· одна людина може взяти участь у конкурсі один раз;

· більш детально про умови конкурсу вказано за посиланням

Імена трьох переможців у Instagram та трьох – у Facebook VARUS оголосить 22 травня. Призери будуть обрані за допомогою сервісу random.org.

Окрім того, компанія розробила тематичний стікерпак, який можна завантажити тут

«Ми у VARUS завжди яскраво відзначаємо День вишиванки. Цьогоріч, з метою популяризації символу України – вишиванки, яка є нашою гордістю та спільним надбанням, наша мережа запускає ряд активностей, серед яких – тематичний фотоконкурс в соціальних мережах. Закликаємо всіх-всіх – проявіть свою любов до українських традицій, одягайте вишиванки 19 травня, щоб наша країна замайоріла різними кольорами та візерунками. Беріть участь у фотоконкурсі – популяризуйте вишиванку із VARUS», - наголосила директор з маркетингу Ольга Румянцева.

Читайте також: "Стефанія" в кожен дім - до фіналу Євробачення у VARUS переназвали ще одну страву

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також