20 травня 2022

Lidl подолала бар'єр продажів у 100 мільярдів євро

Lidl подолала бар
1318

Дисконтна мережа Lidl вперше перевищила позначку в 100 мільярдів євро, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Це важлива віха для Lidl: згідно з даними, опублікованими материнською компанією Schwarz Gruppe, у 2021-2022 фінансовому році ритейлер заробив 100,8 млрд євро. Це свідчить про зростання в 4,7%. Збільшення товарообігу частково пов’язане з відкриттям 300 нових магазинів.

Вся Schwarz Gruppe зафіксувала сильні результати: оборот зріс зі 125,3 млрд євро до 133,6 млрд євро. Мережа гіпермаркетів Kaufland збільшила оборот на 7,4% до 27,3 млрд євро. Загальний онлайн-обіг групи склав 1,7 мільярда євро. Група управляє понад 13 300 магазинами та інвестувала близько 8 млрд євро в розширення, модернізацію та цифровізацію минулого року.

Гарні показники є поштовхом для виконавчого директора Герда Хжановського, який посів цю посаду протягом фінансового року після внутрішньої боротьби за владу всередині групи. Він вирішив здійснити культурну революцію в компанії. Він хоче перетворити традиційного роздрібного продавця з жорстким управлінням на гнучку компанію зі спільними обов’язками та далекосяжною цифровизацією.

Читайте також: Війна в Україні змушує російського ритейлера Mere йти з Європи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також