09 червня 2022

Минулого року Amazon конфіскувала 3 млн контрафактного товару в рамках боротьби з підробками

Минулого року Amazon конфіскувала 3 млн контрафактного товару в рамках боротьби з підробками
1089

Минулого року Amazon конфіскувала понад 3 мільйони підроблених товарів і закрила понад 2,5 мільйонів фальшивих облікових записів, створених для продажу контрафакту. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Gazette.

Інтернет-гігант інвестував понад 900 мільйонів доларів і залучив понад 12 000 співробітників, зокрема фахівців з машинного навчання, розробників програмного забезпечення й експертів-дослідників, які займалися захистом клієнтів і брендів від підробок і шахрайства.

Кількість закритих шахрайських облікових записів знизилася з 6 мільйонів у 2020 році до 2,5 мільйонів минулого року, за словами виконавчої директорки Amazon Анни Далла Вал, завдяки більш надійній системі перевірки як продавців, так і продуктів.

Компанія також тісно співпрацює з брендами, щоб попередити продажі підроблених товарів.

Ритейлер створив Brand Registry, який надає брендам набір інструментів для захисту від шахрайства, - ним користуються понад 700 000 компаній, що на 40% більше, ніж минулого року.

Однак кількість дійсних повідомлень про порушення, надісланих брендом через Brand Registry, зменшилася більш ніж на 25%, що, за словами продавця, є доказом того, що його зусилля із захисту бренду працюють.

Amazon також зобов’язалася притягувати шахраїв до відповідальності. У 2021 році відділ Amazon з боротьби з підробками подав цивільні позови проти понад 170 осіб у США та подав до суду або направив на розслідування дані про понад 600 злочинців у США, Великій Британії, ЄС і Китаї. Це більш ніж на 300% більше, ніж у 2020 році.

У той же час Amazon співпрацює з поліцією, щоб знайти склади та приміщення шахраїв, щоб забезпечити їх закриття назавжди.

Читайте також: Amazon Style – перший технологічний магазин одягу від Amazon

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також