24 червня 2022

У російських секс-шопах закінчується товар

У російських секс-шопах закінчується товар
1406

Російські магазини, що спеціалізуються на продажу товарів для дорослих, стикнулися із серйозними проблемами у постачанні. Як повідомляє радіостанція "Говорить Москва" з посиланням на власника одного з магазинів, закупівлі товарів зі Сполучених Штатів повністю припинені. Про це пише TradeMaster.UA.

Одночасно ритейлери фіксують збільшення терміну доставки товарів з країни Європи і з Китаю через порушення логістичних ланцюжків внаслідок накладених на рф санкцій через військове вторгнення в Україну. Проте значного зростання цін на ринку вдалося уникнути завдяки сильному курсу національної валюти та програмі імпортозаміщення.

"Ми ціни підняли трохи, також у нас були хороші запаси товару на Новий рік і весну, це дало нам можливість пережити найважчі два місяці - квітень і травень", - прокоментував власник магазину.

У той же час російські споживачі різко збільшили витрати на засоби контрацепції. Так, зокрема, наприкінці лютого та на початку березня аптеки звітували про зростання продажів у цій категорії на 17% порівняно з минулим роком. У грошах, за рахунок зростання цін, ринок контрацептивів виріс на третину. Підвищений попит аналітики пояснили очікуваннями на подальше зростання цін на імпортну продукцію з боку споживачів.

Читайте також: Heinz представила продуктовий набір на випадок невдалої закоханості

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також