04 серпня 2022

На росії з’являться окремі магазини для дипломатів

На росії з’являться окремі магазини для дипломатів
1332

У Москві та Санкт-Петербурзі з'являться магазини безмитної торгівлі, здійснювати покупки в яких зможуть лише дипломати та члени їхніх сімей. Постанову про створення нового формату роздрібної торгівлі напередодні підписав прем'єр-міністр рф, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Відомо, що у Москві та Санкт-Петербурзі передбачається відкрити по одному магазину. Товари будуть продаватися у нових торгових точках у рублях, доларах та євро. Зазначається, що аудиторією нового формату стануть представники дипломатичних представництв, консульських установ, міжнародних організацій чи їхніх представництв.

Співзасновником магазинів безмитної торгівлі виступить Головне виробничо-комерційне управління з обслуговування дипломатичного корпусу при російському МЗС. Асортимент буде сформовано за рахунок товарів, що поміщені під «митну процедуру безмитної торгівлі». Асортимент складатиме «спиртне, тютюнові вироби, парфумерія та косметика, кондитерські товари, ювелірні прикраси, смартфони, годинники».

При покупці співробітники магазинів будуть видавати чек з написом duty free, в якому можуть вказуватися відомості про покупця. Інформація про транзакції щомісяця передаватиметься в МЗС.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також