04 серпня 2022

У VARUS запустили благодійну акцію на підтримку українських дітей-сиріт

У VARUS запустили благодійну акцію на підтримку українських дітей-сиріт
1291

З 1 по 31 серпня клієнти мережі супермаркетів VARUS можуть долучитися до підтримки ініціативи “Дитинство без війни”. Зібрані кошти підуть для подальшої евакуації дітей-сиріт до Туреччини та утримання їх там. Допомогти просто  — достатньо придбати товари, позначені спеціальними тематичними підцінниками. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З початку повномасштабного вторгнення в Україну, проєкт “Дитинство без війни” займається евакуацією до Туреччини дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування чи тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це наймасштабніша приватна ініціатива з евакуації.

Там діти живуть під мирним небом, у гідних умовах, отримують регулярне збалансоване харчування та можливість дихати морським повітрям, а також – продовжувати навчання.

Завдяки партнерам, меценатам та волонтерам проєкту, вже понад 2 000 дітей з інтернатів перебувають в готелях Анталії.

Клієнти VARUS також можуть долучитися до допомоги. Для цього з 1 по 31 серпня потрібно придбати позначені спеціальними підцінниками товари в супермаркетах мережі. Одна гривня з покупки такого акційного товару буде перерахована на допомогу проєкту “Дитинство без війни”. В акції беруть участь різні продукти харчування й товари для дітей. Загалом – понад 200 позицій.

Мета проєкту “Дитинство без війни” – евакуювати 3 000 дітей до Туреччини та забезпечити їх проживання до настання миру. Тому чим більше покупок саме акційних товарів – тим більший розмір допомоги.

Більше інформації про проєкт – дивіться за цим посиланням.

Крім того, проєкт можна підтримати, перерахувавши бонуси програми лояльності VARUS чи грошовим донатом. Детальніше – за посиланням.

Читайте також: “Мій колір — синьо-жовтий” — VARUS запустив конкурс дитячого малюнку

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також