12 серпня 2022

IKEA відкрила свій перший магазин у Південній Америці

IKEA відкрила свій перший магазин у Південній Америці
1343

IKEA оголосила про відкриття свого першого магазину у Південній Америці. Офіційне відкриття магазину шведського меблевого гіганта у Сантьяго, столиці Чилі, відбулося 10 серпня. Одночасно компанія запустила інтернет-магазин, розподільчий центр та пункти самовивезення товарів, доступні у більшості регіонів країни. У складі магазину відкриється ресторан IKEA площею 1410 квадратних метрів, розрахований на 330 місць. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У короткостроковій перспективі IKEA планує відкрити другий магазин у Сантьяго-де-Чілі за франчайзингом. З виходом на новий для себе ринок компанія починає експансію на континент – у майбутньому магазини IKEA також з'являться у Перу та Колумбії.

«Це історичний і особливий день для нас, оскільки ми відкриваємо перший магазин ІКЕА на американському континенті», - прокоментував Йон Абрахамссон-Рінг, генеральний директор групи компаній «Інтер ІКЕА».

Партнером з розвитку мережі на американському континенті виступає Falabella - міжнародна мережа універмагів, що належить чилійській компанії S.A.C.I. Falabella. Компанія зі 130-річною історією є провідною фіджитальною екосистемою в Латинській Америці, має представництва у семи країнах та об'єднує 107 тисяч співробітників. У портфелі компанії – бренди Falabella, Sodimac, Tottus, Banco Falabella, Falabella.com, Mallplaza, FPay, до яких тепер приєднується франшиза IKEA.

«Ми пишаємося тим, що ІКЕА, один з найшанованіших і найуспішніших брендів у всьому світі, стала доступна нашим покупцям. Завдяки унікальному поєднанню добре продуманих і доступних товарів для облаштування будинку ми продовжуватимемо розвивати фізичну та цифрову екосистему Falabella і допомагати людям спрощувати своє життя та отримувати від неї більше задоволення», - зазначив генеральний директор Falabella Гастон Боттацціні.

За даними на третій квартал 2022 року, під управлінням IKEA знаходиться близько 470 магазинів у 65 країнах світу. Про вихід IKEA на ринок Чилі стало відомо ще у 2018 році, коли була підписана угода з Falabella. Будівництво першого магазину розпочалося у березні 2021 року. Завдяки відкриттю бізнесу у країні створено понад 820 нових робочих місць.

Читайте також: На росії зібралися замінити товари з IKEA виробами з виправних колоній

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також