07 вересня 2022

Billa запускає нову концепцію веганського магазину

Billa запускає нову концепцію веганського магазину
1321

Австрійська мережа супермаркетів Billa запустила нову концепцію магазину, яка зосереджується лише на продуктах рослинного походження та налічує понад 2500 SKU в асортименті. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Недавнє опитування, проведене на замовлення Billa, яка є дочірньою компанією REWE Group, виявило, що 46% австрійців свідомо скоротили споживання продуктів тваринного походження, включаючи м’ясо, протягом останніх років. Крім того, 28% 18-29-річних осіб більше не їдять м’яса взагалі.

З огляду на це, Billa вирішила розробити новий концептуальний магазин, що призвело до створення Billa Pflanzilla, в якому виставлено на продаж виключно рослинні продукти. Ритейлер стверджує, що цей магазин є першим у своєму роді в Австрії.

Генеральний директор REWE International AG Марсель Харасті зазначив: «З Billa Pflanzilla нам вдалося реалізувати унікальний проєкт. Ми вже дуже чекаємо на перших клієнтів і переконані, що задовольняємо важливу потребу за допомогою цієї нової концепції. і водночас роблячи внесок у більш свідоме, стале споживання.

Крім того, ми пропонуємо інноваційним стартапам і виробникам, які віддані виключно рослинним продуктам, цінний етап і з нетерпінням чекаємо на низку захоплюючих співробітництв. Разом ми можемо використовувати величезний потенціал чистих рослинних продуктів. - приносячи користь не лише нашим клієнтам, а й нашому навколишньому середовищу».

Площа магазину становить понад 200 квадратних метрів, на ній представлено понад 2500 товарів виключно рослинного походження та нові пропозиції послуг.

Спеціально навчений персонал готовий допомогти клієнтам із будь-якими запитаннями щодо асортименту продукції.

Асортимент включає рослинні аналоги м’ясних, ковбасних та молочних продуктів, заморожені продукти, снеки, випічку та кондитерські вироби, а також бобові, зернові, насіння, горіхи, фрукти й овочі.

Асортимент доповнюють напої, які відповідають веганському стилю життя – від зернових і горіхових напоїв до вишуканих вин.

Читайте також: Carrefour запустила продажі веганського пива в Польщі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також