13 вересня 2022

Samsung знову кепкує з Apple

Samsung знову кепкує з Apple
1314

Компанія Samsung продовжує публікувати різні дописи, в яких вона критикує Apple і заявляє, що її смартфони давно мають те, що Apple щойно представив, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на 9to5Mac.

Цього разу Samsung опублікувала зображення смартфонів, що згинаються, Samsung Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4, нагадуючи, що представила їх більше двох років тому, а Apple поки не збирається цього робити. «Дайте нам знати, коли пристрій почне складатися», - написала Samsung.

Інший допис присвячений новій камері на 48 мегапікселів. «48 мегапікселів? Що ж, Apple, ти майже біля мети!», - пожартувала Samsung. Ще один жарт стосується Apple Watch – у ньому Apple дорікається за використання квадратної форми.

Напередодні Apple випустила нову серію смартфонів iPhone 14 та iPhone 14+, а також інші новинки. Дизайн iPhone 14 практично не відрізняється від дизайну колишніх моделей. Однак користувачі мережі відзначили, що жарти Samsung над Apple перестають бути смішними і вже набридли.

Samsung часто порівнює свою продукцію з гаджетами Apple у рекламі. У 2018 році компанія висміювала низьку швидкість продуктів Apple. У 2020 році після презентації американської корпорації Samsung пожартувала над запізнілим запровадженням 5G на гаджетах конкурента. Пізніше Samsung порівняла свій флагманський смартфон з iPhone 12 Pro Max і агітувала користувачів відмовитися від «яблучних» гаджетів: «Перехід на новий смартфон не має бути даунгрейдом».

Читайте також: Росіяни назвали вихід IKEA і Samsung найбільшою втратою

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також