23 вересня 2022

WOG та Укрзалізниця відзвітували про закупівлю ліків для лікарень прифронтових областей

WOG та Укрзалізниця відзвітували про закупівлю ліків для лікарень прифронтових областей
1307

Тисячі українців долучилися до соціальної ініціативи «Твори добро», яку мережа АЗК WOGреалізовувала разом з Укрзалізницею. Спільними зусиллями вдалося зібрати кошти, які спрямували на закупівлю дороговартісних лікарських засобів для дитячих лікарень Дніпра та Запоріжжя, де лікують дітей, що постраждали внаслідок воєнних дій. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Соціальна ініціатива тривала 3,5 місяці в потягах Інтерсіті. До неї міг долучитися кожен клієнт WOG CAFE. Для цього достатньо було придбати будь-який гарячий напій. Дві гривні з продажу кожного горнятка компанія WOG перераховувала Благодійному фонду «Твоя опора».

Зібрані кошти «Твоя опора» спрямувала на закупівлю лікарських засобів Біовен Моно, Дифлюкан, Пантопразол, Альбувен та Аміновен для  двох дитячих лікарень в Дніпрі та Запоріжжі, що приймають на лікування дітей, котрі постраждали від воєнних дій в Україні.

«Кожен, хто долучився до нашого проєкту, довів, що маленької допомоги не буває. Сотні тисяч горняток кави та чаю перетворилися в ліки для постраждалих від бойових дій діток. А це десятки та сотні врятованих життів. Вкотре WOG та наші клієнти довели, що, згуртувавшись, ми творимо неймовірні речі», ­- розповів директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

«WOG є давнім та надійним партнером нашого фонду. Упродовж багатьох років ми спільно реалізовували проєкти, які допомогли врятувати багато дитячих життів. З початком повномасштабної війни потреба в такій допомозі стала ще більш актуальною. Наш фонд взяв під опіку низку лікарень по всій Україні. Кількість дітей, що потрапляє туди з пораненнями, вражає.

Завдяки клієнтам WOG, що долучилися до проєкту «Твори добро», ми змогли придбати надзвичайно важливі ліки, які використовують при лікуванні поранених дітей», - підкреслила засновниця благодійного фонду «Твоя Опора» Валерія Татарчук.   

«Поїздами Інтерсіті+, якими ми сьогодні веземо до убезпечених міст iз комфортом і смачним харчуванням від наших друзів з WOG CAFE, ще у лютому-березні рятувалися з-під ворожих обстрілів на Харківщині до 350 українців на один вагон. З перших днів повномасштабної війни й до сьогодні Укрзалізниця евакуювала понад 1 млн дітей та тисячі поранених. Тому для нас знаково, що наші пасажири долучаються до лікування врятованих. Бо чужих дітей і просто чужих українців для жодного з нас вже давно не існує», - зазначив заступник директора Пасажирської компанії АТ «Укрзалізниця» Олександр Шевченко.

Проєкт «Твори добро» довів, що великі справи складаються з маленьких кроків. Кожен має змогу творити добро там, де це можливо саме в цей момент. І кожна гривня, передана на добру справу, сьогодні, як ніколи, надзвичайно важлива.

Читайте також: Мережа АЗК WOG звітує щодо сплати податків та зборів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також