05 жовтня 2022

АЛЛО МАХ відновлює роботу в ТРЦ Nikolsky в Харкові

АЛЛО МАХ відновлює роботу в ТРЦ Nikolsky в Харкові
1385

З 1 жовтня магазин АЛЛО МАХ відновив роботу у ТРЦ Nikolsky, найсучаснішому  торгово-розважальному центрі Харкова, що знаходиться у самому центрі міста, за адресою вулиця Пушкінська, 2А. В торговому центрі наразі працює підземний, частково 1 та 2 поверх. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Магазин АЛЛО МАХ було відкрито лише у травні 2021 року, під час відкриття торгово-розважального центру, а вже  9 березня 2022 року магазин  зазнав пошкоджень через обстріли ТРЦ та пожежу.

АЛЛО МАХ площею 270 м² було відремонтовано впродовж вересня, проведено косметичний ремонт, оновлено вітрини, під’єднано інтернет, встановлено відеонагляд, завезено повний асортимент товарів: смартфони, планшети, монітори, товари для дому, побуту та краси, аксесуари, електротранспорт. Команда магазину не змінилася і радо знову вийшла на роботу.

«Поступово, де це можливо, продовжуємо відновлювати роботу магазинів мережі АЛЛО. Запрацювали магазини АЛЛО МАХ та Mi Store в ТРЦ Retroville минулого місяця, наразі відкриваємо магазин у ТРЦ Nikolsky. Це буде 13-й магазин групи компаній «АЛЛО», який відновить роботу та працюватиме для харків’ян. У жовтні відчинять двері ще три магазини у Харкові», — зазначив Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

Магазин АЛЛО МАХ знаходиться на мінус першому поверсі ТРЦ та працюватиме щодня з 09:00 до 19:00 години. Відновлений АЛЛО МАХ  є одним із понад  50 торгових точок, які відновили роботу в ТРЦ Nikolsky. Клієнти можуть придбати основний асортимент товарів, а також забрати в АЛЛО МАХ, точці видачі маркетплейсу, замовлення зроблені на allo.ua або у мобільному додатку АЛЛО. Під час повітряної тривоги, всім відвідувачам потрібно спуститися у паркінг ТРЦ, який слугує укриттям.

Від початку воєнного вторгнення рф в Україну ГК «АЛЛО» відновила роботу  276 магазинів з 340, які працювали до війни. Близько 50 торгових точок зруйновані, розібрані або на окупованих територіях,  а також тимчасово зачинена.

Читайте також: 75% партнерів маркетплейсу АЛЛО повернулися до роботи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також