18 жовтня 2022

ІKEA закликає британський уряд збудувати 90 000 соціальних будинків

ІKEA закликає британський уряд збудувати 90 000 соціальних будинків
1185

Шведська компанія IKEA звернулася до уряду Великобританії із закликом збудувати 90 000 соціальних будинків до 2030 року, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Gazette.

У компанії вважають, що це дозволить вирішити проблему житлової кризи в країні.

Компанія IKEA уклала довгострокове партнерство з благодійною організацією Shelter (допомагає бездомним людям знайти житло), у рамках якого вона планує виступити на захист близько 500 000 людей, які перебувають у надзвичайній ситуації через брак житла.

Представники компанії підкреслили, що у Великій Британії продовжує посилюватися житлова криза — нині понад мільйон сімей стоять у черзі на соціальне житло, а кількість безпритульних продовжує зростати.

IKEA також планує запустити серію ініціатив щодо надання допомоги бездомним людям, які будуть спрямовані на розширення можливостей отримати підтримку та допомогу. У компанії вважають, що на тлі наростаючої кризи вартості життя ситуація з житлом продовжуватиме посилюватися.

«В IKEA ми хочемо створити найкраще повсякденне життя для багатьох людей. Це прагнення виходить за рамки простого облаштування будинку: ми хочемо позитивно вплинути на світ», — розповів менеджер з роздрібної торгівлі IКЕА у Великій Британії й Ірландії та директор зі сталого розвитку Пітер Джелкебі.

На початку 2023 року IKEA та Shelter займуться навчанням співробітників, які надалі зможуть допомагати людям у складній життєвій ситуації з розумінням їх юридичних прав та максимальним збереженням житлових площ, у разі, якщо людині загрожує вилучення майна за борги. Шведська компанія також почне фінансувати юристів та адвокатів, які захищають людей, які опинилися у складній житловій ситуації.

Читайте також: IKEA змогла скоротити кількість харчових відходів у ресторанах мережі на 54%

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також