31 жовтня 2022

Названі найбагатші родини у світі – власники Walmart, Mars та Hermes

Названі найбагатші родини у світі – власники Walmart, Mars та Hermes
1361

Агентство Bloomberg представило щорічний рейтинг найбагатших сімей у світі. Вчетверте поспіль табель про ранги очолила родина Волтон, яка володіє найбільшим американським рітейлером Walmart. За рік активи сім'ї скоротилися на 13,7 млрд доларів, до 224,5 млрд. Річний виторг компанії оцінюється в 573 млрд рублів. Волтонам належить 47% акцій Walmart. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

До трійки найбагатших у світі також потрапила родина Марс - за рік її статки зросли на 18 млрд доларів, до 160 млрд. Трійку лідерів замикає родина Кох, якій належить нафтохімічна корпорація Koch Industrues.

У топ-10 за версією Bloomberg також потрапили саудівська королівська родина Аль Сауд, сім'я Ерме (володіє модним будинком Hermes), сім'я Албані (Reliance Industries), сім'я Вертхаймер (Chanel), сім'я Каргілл (сільськогосподарська компанія Cargill), сім'я Томпсон ) та родина Хоффманн (володіє пакетом фармацевтичної компанії Roche Holding).

До рейтингу також були включені сім'я Альбрехт, що володіє мережею магазинів Aldi, і основні акціонери телекомунікаційної компанії Cox Enterprises - сім'я Кокс. Загальний статок 25 найбагатших сімей скоротився за рік на 143 млрд доларів і склав близько 1,5 трлн.

Читайте також: Статки 27 російських мільярдерів впали через війну в Україні майже на $100 млрд

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також