16 листопада 2022

Louis Vuitton планує відкрити у Парижі свій перший готель

Louis Vuitton планує відкрити у Парижі свій перший готель
1804

Голова правління та головний виконавчий директор французького люксового бренду Louis Vuitton Майкл Берк розповів виданню WWD про плани перетворення корпоративних офісів у центрі Парижа на великий готельний і торговий комплекс. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Як перший крок на шляху масштабної трансформації штаб-квартири площею понад 37 000 кв. м 16 листопада 2022 року відбудеться відкриття експериментального простору LV Dream, що поєднує художню виставку та кафе. На наступному етапі, який триватиме кілька років, планується реконструювати приміщення під вимоги готельного бізнесу.

Відмінною рисою першого у світі готелю Louis Vuitton стануть унікальні панорамні види з вікон, що охоплюють такі пам'ятки, як Ейфелева вежа, собор Паризької Богоматері, церква Сен-Жермен-л'Оксерруа та багато інших. За словами керівника компанії, інтерес модних і люксових марок до готельного бізнесу — одна з провідних тенденцій на сучасному ринку, що відображає прагнення споживачів збільшувати витрати на враження, щоб бути у зв'язку з брендом у режимі 24/7. Також Майкл Берк повідомив, що поточний проєкт є частиною ширшого переосмислення ролі міських центрів та передбачає інші зміни.

За останні 18 місяців материнська компанія - LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton - радикально перетворила околиці комерційного центру Парижа, відкривши оновлений універмаг La Samaritaine і готель Cheval Blanc, а також першу паризьку філію італійських кондитерських Cova.

Читайте також: Moet Hennessy розпродала майже всі свої запаси шампанського на 2022 рік

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також