24 листопада 2022

У магазинах Decathlon запрацюють майстерні з ремонту одягу

У магазинах Decathlon запрацюють майстерні з ремонту одягу
1266

У відвідувачів магазинів французької компанії Decathlon у Бельгії з'явиться можливість відремонтувати одяг, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Decathlon продовжує пропонувати покупцям можливості для продовження життя придбаних ними речей. Раніше компанія запустила послугу з оренди спортивного інвентарю та одягу, а також продаж вживаних речей. Тепер у споживачів з'явилася можливість відремонтувати рюкзаки, сумку та одяг прямо в магазинах ритейлера.

Decathlon відкрив власну службу з ремонту одягу, рюкзаків та сумок. На сьогоднішній день бельгійським покупцям доступний дрібний ремонт: фахівці полагодять зламані блискавки, порвані шви, пришиють незакріплені пряжки або відсутні гудзики, а також вкоротять довжину штанів або рукавів. У середньому фахівці можуть провести близько 80 ремонтів одягу і рюкзаків на тиждень (4000 на рік). Послуга не є безкоштовною, кожен товар сервіс стягує фіксовану ціну.

Відремонтувати можна вироби від будь-якого бренду, у тому числі й ті, які не купили в Decathlon. «Навіть куртки чи піжами, які ви купили в іншому місці, тепер можна відремонтувати тут. І будь-хто, хто хоче відремонтувати щось, чого немає в нашому "меню", завжди може зв'язатися з нами та запитати, чи не можемо ми це відремонтувати», — зазначив представник Decathlon Богдан Ламон.

За його словами, у Бельгії стрімко зменшується кількість швейних та ремонтних майстерень, оскільки при появі навіть незначних дефектів на одязі, споживачі вважають за краще викинути її та купити новий.

Decathlon розраховує надати речам друге, третє чи четверте життя за допомогою ремонтних послуг для споживачів.

Читайте також: «Декатлон» остаточно закривається на росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також