01 грудня 2022

Продажі в «Чорну п'ятницю залучили рекордну кількість покупців

Продажі в «Чорну п
1484

Перші розпродажі в США залучили рекордну за останні роки кількість покупців. Споживча активність продовжує відновлюватися після пандемії та обмежень. Сумарна кількість покупців на тиждень, що включає «Чорну п'ятницю» та «Кіберпонеділок», склала 196,7 млн осіб, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Аналітики підрахували, що активність споживачів у ці дні стала рекордною з 2017 року, коли підрахунки ведуться за новою формулою. Порівняно з 2021 роком загальна кількість покупців у перший тиждень розпродажів збільшилась на 17 млн осіб. Активність покупців зросла, зокрема з допомогою більшої кількості вигідних пропозицій від ритейлерів.

Раніше повідомлялося, що в «Чорну п'ятницю» американські споживачі витратили сумарно 9,12 млрд доларів, що на 2,3% більше, ніж роком раніше.

 «На тлі зростання інфляційного тиску споживачі стали все частіше економити кошти там, де це можливо. Ритейлери відреагували на це, запропонувавши людям максимально зручні способи здійснення покупок, спеціальних пропозицій та доставки», - прокоментували у Національній федерації роздрібної торгівлі США.

Зазначається, що активність споживачів зросла як у традиційному роздробі, так і в онлайн-каналах. Фізичні магазини першого тижня розпродажів відвідали 122,7 млн осіб, що на 17% більше, ніж роком раніше. В онлайні кількість покупців досягла 130,2 млн осіб, це на 2% більше від минулорічної позначки. За підсумками всього сезону розпродажів прогнозується зростання виручки ритейлерів на 6-8%, до 940-960 млрд. доларів.

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також