02 грудня 2022

Онлайн-продажі ритейлерів у США в кіберпонеділок може перевищити $11 млрд

Онлайн-продажі ритейлерів у США в кіберпонеділок може перевищити $11 млрд
1634

Онлайн-продажі американських ритейлерів у кіберпонеділок (28 листопада), ймовірно, перевищили $11 млрд і поставили новий рекорд завдяки великим знижкам, свідчать оцінки Adobe Analytics. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Згідно з прогнозом компанії, сукупний обсяг продажів у кіберпонеділок склав $11,2-11,6 млрд. Торік у кіберпонеділок було продано товари на загальну суму $10, 7 млрд.

«Продавці пропонували покупцям величезні знижки, що прямо протилежно минулорічній ситуації, коли ціни на товари були високими через проблеми в ланцюжках поставок, - зазначає провідний аналітик Adobe Digital Insights Вівек Пандья. – Хоча знижки призведуть до зниження маржі ритейлерів, вони також допомагають брендам заручитися лояльністю покупців на майбутнє».

Серед найбільш популярних товарів, що продавалися в кіберпонеділок - іграшки, пристрої Apple Watch, дрони та ігрові консолі. Сукупні онлайн-покупки американців до «Чорної п'ятниці» склали рекордні $9,12 млрд, збільшившись на 2,3% за рік. Загалом за кібертиждень (п'ять днів із Дня подяки за кіберпонеділок) онлайн-покупки цього року збільшаться на 3,7% - до $35,17 млрд, прогнозує Adobe.

Читайте також: Продажі в «Чорну п'ятницю залучили рекордну кількість покупців

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також